Mit græske eventyr

Kom med på en eventyrlig rejse med sejlbåden Galadriel langs de billedskønne græske kyster.

Tilhørerne er med på en underholdende rejse med spændende fortællinger om skæbne, spådomme, og begivenheder, der forandrede verden. Her er stof til tankers frie fortolkning.

Foredraget giver værdifuld viden. Der kan hentes inspiration til at rejse, eller det kan være en lejlighed til at genopfriske minder fra det dejlige Grækenland.

Anmeldelse:
"Leo Schmidts foredrag "Mit græske eventyr" for Kerteminde Seniorhøjskole var en levende og medrivende fortælling om sejlads i Det Græske Øhav med besøg på øer og lokaliteter med baggrund i græsk mytologi og historie med skønne billeder. Vi nød foredraget i fulde drag".

Elisabeth Møller Løye, forstander.

  ----------------------------------------------------------------------
Athos
Munkerepublikken ved det hellige bjerg Athos er den græsk ortodokse kirkes hovedsæde og et selvstændigt område af Grækenland. Her lever mere end 2000 munke et asketisk og tilbagetrukket liv i bøn og meditation.

Athos er lukket land for kvinder og omgærdet med en del mystikBegrebet turist eksisterer ikke her. Kun som pilgrim har man mulighed for at få adgang.

Tilhørerne er med på en flere dage lang og begivenhedsrig pilgrimsrejse i munkenes lukkede verden. 

Især munkenes kost, og høje gennemsnitsalder gør deres levevis ekstra interessant. Kræft er en stort set ukendt sygdom, og mange munke opnår en høj alder, så på Athos kan der hentes inspiration til sund og livsforlængende kost.

Foredraget giver næring til tanken og skærpet appetit på viden om sund levevis. Tilhørerne får noget med hjem.

Foredraget er levende fortalt og illustreret med smukke billeder.

----------------------------------------

Få et godt foredragstilbud. Gå til siden  Kontakt

_____________________________________________________________

www.nord-stjernen.dk - Leo Schmidt | Fænøsund Park 16, 1. th, Middelfart - Denmark | Tlf.: 29608014 | leo-schmidt@outlook.dk